Maersk


I en årrække har Propellant leveret grafisk opsætning og rentegning på alt fra tryksager som brochurer, kalendere og visitkort til merchandise som kagedåser, t-shirts og muleposer for A.P. Møller Mærsk’s forretningsenheder, herunder Maersk Line, Oil, Drilling, Supply Service, foruden Seago Line og Damco.

Propellant har drevet Maersk Lines online marketing portal (PMP) hvorigennem de mange internationale kontorer har fået produceret diverse marketingmaterialer. På den måde har Propellant været med til at sikre konsistens på tværs af landegrænser og overensstemmelse med overordnede kommunikations- og identitets-retningslinjer.

Alle former for materieler og sprog håndteres hurtigt og nemt via PMP af vores specialister.

platforms_maersk

“Vi har igennem 4 år samarbejdet med Propellant og benyttet PMP systemet (hos os kaldet AROS) med mere end 300 globale brugere – og vi øger stadig brugen og kendskabet til dette redskab i organisationen.

Fordelene ved systemet er klare. Der er høj tilgængelighed og fleksibilitet for vores globale kolleger – ligesom vi samtidig sikrer at al udvikling foregår indenfor rammerne af vores visuelle identitet. Dernæst bliver opgaverne også løst med stor kreativitet, høj kvalitet samt gode responstider.

AROS har også været et naturligt skridt i strømliningen af vores globale marketingaktiviteter, hvor vi nu sparer tid, penge og mandskabsressourcer ved at bruge AROS fremfor at gå til lokale bureauer i hvert af de 125 lande vi er repræsenterede.”

Martin Plambek
Head of Branding, Maersk Line

Digital and online

Email framework design til nyheder, advisory, tilbud mm

Diverse brochure og magasiner

Triple-E og containerhistorie

Maersk Drilling diverse brochure