Propellant – effektiv marketing assistance

Propellant er et grafisk implementeringsbureau, der tilpasser master marketingelementer og leverer færdig grafisk materiale til produktion og medier i alle kanaler. Vi hjælper virksomheder med at øge kvaliteten og effektiviteten i deres kommunikation og markedsføring, samtidig med at de reducerer omkostningerne og øger ROMI. Propellant servicerer alle typer og størrelser af marketingafdelinger inden for B2B og B2C.

Siden 2006 har Propellant år for år skabt bedre resultater, ikke kun på egen bundlinje, men endnu bedre – også for kundernes bundlinje. Vores erfaring indenfor marketing eksekvering og adaption – i alle kanaler, er gennem årene blevet meget omfattende og der er stort set ikke en disciplin, vi ikke har arbejdet med og blevet klogere på.

Vores valg af position som fokuseret grafisk implementeringsbureau har været meget bevidst fra starten og vi gør en dyd ud af IKKE at være et Lead Bureau – vi skal IKKE redefinere din position, dit brand, eller din kommunikation – det overlader vi til andre specialister.

Vi fokuserer på at tilpasse og udføre marketingkampagner inden for både digital- og analogmarketing i tæt samarbejde med centrale eller lokale marketingafdelinger og dit lead bureau.

Kernen i vores virksomhed er, at arbejde smartere, digitalisere og konstant forbedre effektiviteten ved at tage en struktureret tilgang. Alle opgaver styres i vores unikke online marketingplatform (Propellant Marketing Platform – PMP) – der gør, at vi kan reducere tiden benyttet til projektledelse og samtidig øge gennemsigtigheden for status og økonomi på enkelte opgaver såvel som store kampagner.

Fra den første brief, til budgettering, produktion og levering – guider PMP vores kunder gennem en proces med logiske trin, der består af enkle arbejdsgange. Dette giver en hurtig oversigt over status, næste trin og omkostninger ved dine individuelle job.

  • Grafiske opgaver for kunder med op til 30+ forskellige lokale markeder
  • Største klient har mere end 1.000 brugere fra 5 forskellige lande på PMP
  • 2.300 individuelle marketinginitiativer gennemført i 2019
  • Alt fra fuld outsourcing af grafiske opgaver til få årlige grafiske assistancer

Propellant ejes og administreres af:

Vores Executive Advisory Board

Propellants berettigelse er evnen til at forblive relevant som leverandør, og hele tiden være på forkant med udviklingen i vores branche. Til at hjælpe os med dette, er vi stolte over, at have et Advisory Board – hvis samlede erfaring og viden rækker langt ind i fremtiden.

Otto Andersen

Otto Andersen

Managing Director, KRAFTVAERK
Tidligere: Creuna Danmark A/S, Icon Medialab, IBM
Martin Kremmer

Martin Kremmer

Business Change Management Lead, Associate Director, EY Global Markets
Tidligere: Ernst & Young Global