Propellant yder grafisk assistance til versionering og implementering
af marketingkampagner

Konsulent foran strategi tavle

Få mere tid til at arbejde
med strategi og taktik

Propellant frigør dine ressourcer ved at digitalisere processer og påtage sig de mere repetitive grafiske opgaver i forbindelse med udrulningen af dine marketinginitiativer.

Efterhånden som omni-channel marketing bliver mere og mere kompleks og tidskrævende oplever den moderne marketingafdeling et stigende pres for altid at være på og hurtigt kunne tilpasse sig ændringer i markedet.

Læs mere...

For at kunne implementere relevante online og offline marketingkampagner, er det samtidigt nødvendigt konstant at teste, analysere, konkludere og rapportere på realtidsdata. Oven i disse mange nye opgaver skal marketingafdelingen kunne rulle marketinginitiativer billigt, hurtigt og effektivt ud.

Til trods for det stigende antal opgaver og marketingkampagner, tildeles marketingafdelingen i mange tilfælde samme mængde, eller færre, ressourcer og budget end tidligere.

Desværre resulterer den store arbejdsbyrde oftest i at marketingafdelingen drukner i operationelle opgaver, hvor der sjældent er tid til strategisk tænkning eller fokus på taktiske initiativer.

Alt for ofte ender dygtige marketingfolk som projektledere, der implementerer marketingkampagner på et alt for operationelt niveau. Store mængder tid spildes med at følge op og få et klart overblik over status og budgetter, hvor work-flows er baseret på excel-ark og telefonopkald i modsætning til digitale marketing portaler og digitaliserede processer.

Få mere for pengene

Dit lead agency udmærker sig ved at udvikle strategi, koncept og masterelementer, men er for dyrt til opgaver så som lokal tilpasning og versionering på tværs af formater og kanaler.

Propellant er et grafisk implementeringsbureau, der fokuserer 100% på at tilpasse, lokalisere og levere endelige filer til produktionsfaciliteter eller mediekanaler. Alt gøres til konkurrencedygtige priser, mens kompleksiteten reduceres og tid til marked forkortes.

Læs mere...

Vi supporterer og aflaster jeres interne marketingbureau eller lead agency med implementering af jeres marketinginitiativer baseret på jeres brand manual, key visuals og master elementer. Propellant servicerer alle typer og størrelser af marketingafdelinger inden for B2B og B2C.

Mere en 85% af vores kunder har været tilfredse kunder hos os i mere end 5 år og giver os en samlet score på 8,5, hvor 10 er det højeste, når de vurderer vores ydelser og samarbejde. Vores kunder begrunder det lange samarbejde med:

  • Hurtig eksekvering: Vi tilfører fleksibilitet og båndbredde til marketingafdelingen)
  • God service: Vi tilbyder hurtig levering, gennemsigtighed over status, budget og igangværende opgaver)
  • Frigiver din tid til mere værdiskabende opgaver: Vi overtager de mere repetitive og operationelle opgaver)
  • Høj kvalitet: Vi ved hvor vigtigt det er at overholde jeres CVI / brand manual og sikre et konsistent brand på tværs af alle kanaler)
  • Konkurrencedygtig pris: Vi tilbyder høj værdi for pengene og fuld transparens med pris, status, antal korrektioner helt ned på individuelt job

Et grafisk team i et digitalt setup

Alt samarbejde mellem reklamebureauer, mediehuse, produktionsfaciliteter og vores team – inklusive briefing, budgettering, fremsendelse af udkast, feedback, godkendelse og levering – håndteres problemfrit i vores cloud baserede marketingplatform – kaldet PMP: Propellant Marketing Portal.

PMP eliminerer behovet for dedikerede projektledere og sparer tid og penge – en omkostningsreduktion, vi videregiver til vores klienter.

Læs mere...

Propellant tilbyder hurtig og omkostningseffektiv outsourcing eller assistance til udrulning af B2B og B2C marketingkampager.

Med baggrund i mere end 12 år erfaring hos reklamebureauet Kunde & Co. og 10 år i interne marketingafdelinger hos bl.a. Saxo Bank, har vi en dyb indsigt i optimering og digitalisering af marketingprocesser. Vi kender de mange faldgruber, der skal undgås, når små lokale eller store internationale marketingkampagner skal implementeres. Vi elsker at gøre tingene mere effektivt og vi brænder for at spare tid og penge for vores kunder ved digitalisering og optimering af processer og reducere tidsforbruget til projektledelse.

Der er frit valg mellem online og offline marketing samt grafisk produktion:

Uanset om du arbejder med B2B eller B2C, og uanset størrelsen på din virksomhed, kan du frit vælge indenfor vores brede palette af tjenester. Propellant kan påtage sig en stor del af dine operationelle daglige opgaver inden for tilpasning af marketingelementer og implementering af dine marketinginitiativer

To hænder der holder blyant og computer mus

Få adgang til vores team af
designere og digitale specialister

Hvis I overvejer at outsource nogle af jeres repetitive eller operationelle marketing-opgaver, står vi klar til at hjælpe. Vi træder også gerne til, hvis I bare har brug for grafisk assistance en gang i mellem.

Vi løser en bred palette af grafiske opgaver med fokus på digital marketing, såsom ePOS, SoMe grafikker, HTML5- og Gif-bannere, animationer og video redigering.

Læs mere...

Vores grafiske designere og digitale specialister er eksperter i at tilpasse, lokalisere og versionere jeres marketinginitiativer og samtidig sikre, at jeres brand-guide bliver overholdt på tværs af mediekanaler. Med udgangspunkt i master-elementer og designmanualer laver vi både enkelt-opgaver eller kompletterer nationale og internationale medieplaner.

Selvom analog marketing fylder mindre og mindre, så er vi stadig grafiske eksperter til at lave annoncer, brochurer, roll-ups outdoor- og POS elementer.

Liftoff på under 30 minutter

Vores løsning er udviklet af marketingfolk til marketingfolk, og vi kan være i gang med at hjælpe dig med grafisk design, versionering, adaptering og implementering af dine marketingkampagner på kun 30 minutter.

Med mere end 30 års erfaring med markedsføring og kampagneimplementering forstår vi vigtigheden af hurtig og omkostningseffektiv eksekvering.

Skal vi komme i gang med at løse din første opgave nu?

Raket sætter i gang i sky af røg
Essilor logo

Samarbejdet med Propellant og PMP har været en game-changer i den måde Essilor implementerer sine internationale marketingkampagner og understøtter vores datterselskaber og lokale optikere.”

Henrik K. von Lowzow

Marketing Director – Essilor Nordic & Baltics

Maersk line logo

Vi sparer tid, penge og mandskabsressourcer ved at bruge PMP frem for at gå til lokale bureauer i hvert af de 125 lande vi er repræsenterede.”

Martin Plambek

Head of Branding, Maersk Line

Burger King logo

Vi (BK HQ) kan følge med, styre og godkende lokale initiativer. Vi kan løbende se omkostninger, status og få glæde af ”best practice” på tværs af organisationen. Jeg vil derfor gerne anbefalede Propellant som en solid partner i eksekveringsfasen.”

Sofie Navardsen

Director of Operations, Burger King Denmark