Propellant

→Propellant?

Siden 2006 har Propellant år for år skabt bedre resultater, ikke kun på egen bundlinje, men endnu bedre – også for vores kunder. Vores erfaring indenfor marketing eksekvering og adaption – i alle kanaler, er gennem årene blevet meget omfattende og der er stort set ikke en disciplin vi ikke har prøvet og blevet klogere på. Vores valg af position som fokuseret Adaption Bureau har været meget bevidst fra starten og vi gør en dyd ud af IKKE at være et Lead Bureau – vi skal IKKE redefinere din position, dit brand, eller din kommunikation, det overlader vi til andre specialister.

De sidste 5 år har Propellant haft kontinuerlig vækst og i al beskedenhed er vi blandt de absolut bedste i branchen. Hos Propellant er der kort fra idé til handling, vores organisation et smal og agil og det giver os et forspring i en branche der er under konstant forandring – og hvor der konstant dukker nye kommunikations- og markedsføringsmuligheder op.

Vi elsker at tænke systematisk og handle derefter. Derfor opstod behovet for en digital tilgang til vores del af leveringskæden – det der idag er nerven i Propellant nemlig PMP – vores unikke og helt egen online platform. PMP tager dig som kunden i hånden fra første brief og leder dig og dit projekt igennem en tunnel af logiske skridt i et enkelt workflow. Det giver dig et komplet overblik over hvad der laves hvornår, hvor det er og hvad det koster.

Tilsammen er vi Propellant, Jens-Bjørn Flodin. CEO & Founder

Vores Executive Advisory Board

Propellants berettigelse er evnen til at forblive relevant som leverandør, og hele tiden være på forkant med udviklingen i vores branche. Til at hjælpe os med dette, er vi stolte over, at have et Advisory Board – hvis samlede erfaring og viden rækker langt ind i fremtiden.

Otto Andersen

Managing Director, KRAFTVAERK
Forrige: Creuna Danmark A/S, Icon Medialab, IBM

Christoffer Castenskiold

Head of eCommerce and Digital Marketing, Senior Vice President, Atea
Forrige: Saxo Bank, Danske Telecom – Clearwire, Kunde & Co

Martin Kremmer

Business Change Management Lead, Associate Director, EY Global Markets
Forrige: Ernst & Young Global